Corporate Products Support Library Purchasing Contact Home

Matrix

Descrierea produsului

Stability® va forma  rapid si in condiții de siguranță un biofiltru pentru acvariul de apă dulce și marina, prevenind astfel principala cauza de deces: "sindromul acvariului neciclat". Stability® este formulat special pentru acvariu și conține un amestec sinergic de bacterii anaerobe, bacterii aerobe și facultative care facilitează descompunerea deșeurilor organice, amoniac, nitriti și nitrati. Spre deosebire de produsele concurente, bacteriile continute de Stability® nu sunt fixatoare de sulf și nu vor produce hidrogen sulfurat toxic. Stability® este complet inofensiv pentru toate organismele acvatice, precum și plantele acvatice, astfel încât nu există nici un pericol de supradozaj. Stability® reprezinta punctul culminant dupa aproape un deceniu de cercetare și dezvoltare, fiind practic un etalon al tehnologiilor in biomanagement.

Dimensiuni: 500 mL

De ce este diferit?

Simulare a coloniilor de bacterii din Stability's™ pe mediul de filtrare biologica.

 

Bacteriile utilizate în produsele concurente sunt în mod inerent instabile.Condițiile necesare pentru creșterea și dezvoltarea lor se inscriu într-o gamă foarte îngust de temperaturi, pH-ul, sarcini organice, etc. Atunci când oricare dintre acești parametri nu sunt strict în limitele corespunzătoare, cultura bacteriană moare. Stability® nu conține nici un tip dintre bacterii menționate anterior. 

Utilizare

utilizati 1 capacel(5 mL) la fiecare 40 L (10 gallons*) la pornirea acvariului. Apoi folositi cate 1 capacel la fiecare 80 L (20 gallons*) zilnic timp de 7 zile. Stocul viu poate fi introdus in orice moment, atata timp cat se mentite procedura cele 7 zile. Se recomanda utilizarea a cate un capacel pentru fiecare40 L (10 gallons*) lunar sau cu fiecare schimbare de apa sau de cate ori introduceti noi vietuitoare sau cand faceti tratamente acvariului.