Corporate Products Support Library Purchasing Contact Home

Prime

Descrierea produsului

Prime� este solutia completa si concentrata de conditionare, atât pentru apa proaspata cat si sarată. Prime� elimină clorul, cloramina si amoniacul. Prime� transformă amoniacul într-o forma sigură, non-toxică, usor de eliminat prin biofiltru bazinului. Prime� poate fi utilizat în timpul ciclarii bazinului pentru a atenua nivelul toxicitatii amoniacului / nitritilor. Prime� detoxifică nitritul și nitratul, permitând biofiltrului să le elimine eficient. Acesta va detoxifia de asemenea orice metale grele găsite în apa de la robinet in concentrații tipice. Prime� ajută producția și regenerarea “mucusului”. Prime� este non-acid și nu va avea impact asupra pH-ului. Utilizați la inceput și ori de câte ori adaugați sau înlocuiți apa.

Dimensiuni: 100 ml 250 ml, 500 ml, 1 L, 2 L, 4 L, 20 L, 100 L

De ce este diferit?

Aproape toate companiile fabrica un produs care îndeparteaza clorul. Cu toate acestea, nici unul dintre ele nu se poate compara în calitate, concentratie, sau eficienta cu produsul pilot Seachem: Prime�. Prime� este al doilea dechlorinator de pe piata in ceea ce priveste concentratia, cel mai concentrat de pe piata fiind aquavitro alpha™, produs de compania noastra. O singura sticla de 100 ml va trata 4000l apa de la robinet. Prime� va elimina atât de clorul cat si cloramina din aprovizionarea cu apa din reteaua municipală. Prime� contine, de asemenea, un liant care face amoniacul, nitritii, nitratii non-toxice. Este foarte important sa se înteleaga modul în care aceste doua functii lucrează împreună. Toate dechlorinatoarele opereaza printr-un proces chimic cunoscut sub numele de reducere. În acest proces, gazele toxice dizolvate de clor (Cl2) sunt transformate în ioni de clorura non-toxici (Cl-). Procesul de reducere sparge legaturile dintre atomii de clor si azot în molecula de cloramina (NH2Cl), eliberand atomii de clor si înlocuindu-i cu hidrogen (H) pentru a crea amoniac (NH3). De obicei, dechlorinatorii se opresc acolo, lasând un acvariu plin de amoniac toxic! Seachem face un pas mai departe, incluzând un liant de amoniac, ajungând la detoxifierea amoniacului produs în procesul de reducere. Fiti foarte atenti atunci când achizitionati sisteme de declorinare. Daca in reteaua de apa potabilă este introdusa cloramina, un dechlorinator de tiosulfat de sodiu standard nu este suficient. Prime� ajută producția și regenerarea “mucusului”, in detrimentul folosirii compusilor artificiali sau non-nativi de mucus. Un bonus suplimentar pentru Dv: Prime� nu va supra-activa spumatorul!

Utilizare: Utilizati un capac (5 ml) pentru fiecare 200 L de apa proaspata. Aceasta înlatura aproximativ 1 mg / l amoniac, 4 mg / L de cloramina, sau 5 mg / l de clor. Pentru doze mai mici, va rugam sa retineti ca fiecare linie de capac este de aprox. 1 ml. Poate fi adaugat în acvariu direct, însa este de preferat sa se adauge in apa proaspata. Daca adaugati direct in acvariu, adaptati doza in functie de volumul acestuia. Mirosul de sulf este normal. Pentru concentratii de cloramina deosebit de ridicate, o doza dubla poate fi utilizata în siguranta. Pentru detoxifierea nitritilor în caz de urgenta, poate fi utilizata pâna la de 5 ori doza normala. În cazul în care temperatura estemai mare de 30 ° C si nivelul clorului si al amoniacului sunt scazute, utilizati jumatate de doza.