Corporate Products Support Library Purchasing Contact Home
Products

Produsele Seachem s-au bazat intotdeauna pe cercetare stiintifica. In acest moment acestea acopera in totalitate necesitatile acvaristilor, indiferent daca este vorba de acvarii de apa dulce, recifuri, ponduri, ciclide, etc. intre acestea mentionam buffer-ii, solutii de conditionare apa, medii de filtrare, tratamente si kit-uri de testare. Cele mai multe dintre produsele Seachem sunt unice si specifice noua!

Intre acestea putem mentiona MatrixCarbon, singurul carbon activat, sub forma sferica, pentru maximizarea fluxului de apa, Ammonia Alert, singurul monitor permanent pentru prezenta amoniacului in apa, Purigen®, singurul absorbant organic selectiv si Flourite®, cel mai eficient substrat pe baza de argila poroasa. Suntem singurii care oferim mostre pentru calibrarea/verificarea testelor. Seachem a produs pentru prima data in lume testele de Iod si Strontiu; suntem primii care am oferit saruri/bufferi specializati pentru ciclide. in functie de provenienta acestoea; primii care am introdus linia de bufferi fara fosfati pentru acvariul plantat, ca si o linie specializata de aditivi pentru acvariul plantat.

De unde incep?

Indiferent ce acvariu doriti sa poniti/intretineti/imbunatatiti, fie el comunitar apa dulce, marin, recif sau plantat, avem produsele care sa va faca viata mai usoara. Aveti mai jos recomandarile noastre:

Cichlid