Corporate Products Support Library Purchasing Contact Home

Matrix

Descrierea produsului

 Marine Salt™ este special conceputa pentru a reproduce apa sărată din mediul marin. Aceasta oferă toate elementele necesare. Acest lucru asigură faptul că și cele mai delicate specii de pești marini, nevertebrate și plante vor prospera. Marine Salt™ are o alcalinitate îmbunătățită, ce asigura un pH mai stabil decât alte amestecuri de sare concurente. Marine Salt™dispune de caracteristici excelente de solubilitate și va oferi o solutie clara, ce poate fi utilizata in cateva minute. Marine Salt™ are o formula convenabila si ușor de utilizat, care este ideala pentru amestecare, fie in loturi mici, fie in loturi mari de apă sărată. Folosind o linie de productie de ultima generatie se fabrica particule consistente si uniforme, care nu se vor separa în ambalaje sau în timpul transportul și va oferi un mix de apă sărată consistent de fiecare dată.

Pentru mediile pretentioase din categoria recif, va recomandam sarea din linia premium Aquavitro. Este o sare special conceputa pentru a îndeplini cerințele celor mai solicitante sisteme de recif. Pentru detalii, va asteptam in magazinul nostru.

Cantitate: pentru preparea a circa 600 L apa marina.

Instructiuni:

1. Se amestecă Marine Salt™cu apa de la robinet dechlorinata sau apă purificată. Vă recomandăm utilizarea unui declorinator comercial ca Prime® pentru a neutraliza orice urma de clor din apa de la robinet și / sau cloramina.NOTA: Pentru a pregăti în cantități mici, utilizati 34 g de Marine Salt™ la fiecare litru de apă.

2. Amestecati bine pentru a asigura un mixare completa. Deși Solutia Marine Salt™ poate fi utilizată imediat, vă sugerăm aerarea apei până când aceasta atinge echilibrul dintre oxigen / dioxid de carbon.

3. Măsurati in functie de situatie, pentru incadrarea in intervalul recomandat de 1.020 - 1.023 la 24 C. NOT�: 675 g de Marine Salt™ este destinat sa creeze 20 de litri de apă sărată la o greutate specifică de 1.021.

4. Ajustați nivelul de sare în consecință. În cazul în care greutatea specifică este prea mică, se adaugă Marine Salt™. Dacă este prea mare, adăugați mai multa apa declorinata sau purificată.

5. Schimbati 25% din apa acvariului la fiecare 2-4 săptămâni (sau, după caz) pentru a menține o calitate optima a apei.

Precautii:

Nu se amestecă sarea NICIODATA într-un acvariu care conține animale. In acvariu nou: transferati animalele in acvariu DUPA ce sarea este complet dizolvata și apa aerata. Utilizați Seachem’s Stability® pentru a evita "sindromul acvariului nou" și pentru a preveni pierderile inutile de animale într-un sistem nou.

ATENTIE!

Marine Salt™ nu este pentru consumul uman. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Contactul cu solutia in formă uscată poate provoca iritarea pielii sau ochilor. În caz de contact cu ochii, clatiti ochiul cu apa rece si solicitati asistență medicală.

NOTA: Pentru a controla pH-ului între schimbările apei utilizati Seachem Marine Buffer™

Compozitie tipica la 1.021:

Unitati de masura: mg/l, atentie, nivelele depind de salinitate

Chloride
10752
Sodium
10752
Sulfate
2657
Magnesium
1317
Potassium
421
Calcium
380
Carbonate/Bicarbonate
142
Strontium
9.5
Boron
16
Bromide
56
Iodide
0.060
Lithium
0.3
Silicon
<0.1
Iron
0.0098
Copper
0.0003
Nickel
<0.015
Zinc
0.0107
Manganese
0.0023
Molybdenum
0.0098
Cobalt
0.0004
Vanadium
<0.015
Selenium
<0.019
Rubidium
0.118
Barium
<0.04