Corporate Products Support Library Purchasing Contact Home

Matrix

Descrierea produsului

Flourish Tabs sunt tablete de stimulare a cresterii pentru radacinile plantelor. Ele contin oligoelemente esentiale, aminoacizi si vitamine. Sunt bogate in fier, mangan, magneziu, calciu, potasiu, inositol, colina B12, biotina si alti factori care s-au dovedit benefici pentru radacina plantelor acvatice. Consultati graficul cu componente ale produsului Flourish Tabs si simptome de deficienta a lor in acvariu. Fara continut de fosfat sau nitrat care ar putea stimula proliferarea algelor. Un pachet de 10 tablete trateaza de doua ori un substrat de 12 X 30 inci.

Cantitati: 10 tablete

De ce este diferit

Perfect pentru incepatori, Flourish Tabs contine toti nutrientii din Flourish, dar in forma uscata. Aceste tablete se introduc in pietris, asigurand ferilizare directa, cu eliberare treptata chiar la radacina plantei. Nutrientii se elibereaza treptat ca urmare a actiunii enzimatice a radacinilor asupra tabletelor.

Instructiuni

Introduceti o tableta Flourish Tab in pietris pentru fiecare zona cu raza de 10-15 cm (4-6 in.). Un acvariu standard de 10 galoane necesita 6 tablete. Distribuiti uniform tabletele in pietris. Tabletele trebuie introduse pana la jumatatea grosimii stratului. Adaugati tablete noi odata pana la trei ori pe luna pentru o crestere optima a plantelor. Tabletele nu modifica pH-ul, dar in apa foarte moale au proprietati usor acidice, asemanatoare cu muschiul de turba.