Corporate Products Support Library Purchasing Contact Home

Matrix

Descrierea produsului

Flourish este un supliment cuprinzator pentru plante din acvariul natural de apa dulce. Contine un sortiment bogat de microelemente importante, oligoelemente si alte substante nutritive. Printe acestea se regasesc calciu, magneziu, fier si alte elemente importante care s-au dovedit a fi benefice pentru plantele acvatice. Consultati graficul cu componente ale produsului Flourish si simptome de deficienta a lor in acvariu. Pentru fertilizarea cu macroelemente (NPK) utilizati Flourish Nitrogen, Flourish Phosphorussau Flourish Potassium, dupa necesitati.

Cantitati: 100 mL, 250 mL, 500 mL

De ce este diferit

Spre deosebire de alte produse oferite de competitie, Flourish a fost creat pentru utilizarea in combinatie cu alte suplimente de macro si micro-nutrienti. Alti producatori incearca sa includa TOTI nutrientii necesari intr-un singur produs, ceea ce conduce la supradoze de micro-nutrienti, in incercarea de a ridica nivelele macro-nutrientilor.

Instructiuni

Adaugati 1 capac (5 mL) la 250 L (60 galoane) odata sau de doua ori pe saptamana. Pentru doze mai mici tineti cont de faptul ca un rand al filetului corespunde cu aproximativ 1 mL. Pastrarea la frigider dupa desigilare este recomandata dar nu necesara.