Corporate Products Support Library Purchasing Contact Home

Matrix

Descrierea produsului

Reef Phytoplankton™ este un amestec concentrat de fitoplancton verde si maro marin concepute pentru a oferi acizi grasi esentiali, proteine, vitamine,aminoacizi, cu carotenoizi biologici pentru dieta nevertebratelor. Dimensiunea variaza de la 1 la 20 microni pentru a alimenta o gama larga de acvarii tropicale, marine si nevertebrate.

Reef Phytoplankton contine o sursa naturala de carotenoizi, care furnizeaza proteine esentiale, precum si o sursa de pigmentare vasta in comparatie cu alte surse naturale si sintetice, de pigmenti. Carotenoizi furnizeaza beneficii suplimentare ale activitatii antioxidante.

In plus, Reef Phytoplankton ™ este imbunatatit pentru a creste diversitatea de substante nutritive importante, cum ar fi proteine, lipide, vitamine B, si alti pigmenti organici, astfel, coralii, consuma mai putina energie pentru a obtine beneficii nutritionale.
Acesta este amestecat astfel incat sa contina un raport bun de acizi grasi, carbohidrati si proteine. Amestecul Reef Phytoplankton produce o valoare nutritiva mai buna. Studiile arata un consum crescut de fitoplancton in filtrele alimentatoare de cand sunt folosite culturi mixte, comparativ cu o cultura unica a fitoplanctonului.
Dimensiuni: 500 ml.

De ce este diferit?

Reef Phytoplankton ™ este imbunatatita pentru a creste biodisponibilitatea de substante nutritive importante, cum ar fi proteine, lipide, vitamina B, si alti pigmenti organici, astfel, corali, consumand mai putina energie pentru a obtine beneficii nutritionale.

Instructiuni

Se agita bine inainte de utilizare. Folositi 5 ml pentru fiecare 50 de litri de apa de doua ori pe saptamana sau dupa cum este necesar pentru a mentine cresterea coralilor. Refrigerare dupa deschidere este recomandata, dar nu este necesar. (Pentru referinta, capacul are 5 ml).