Corporate Products Support Library Purchasing Contact Home

American Cichlid Salt

Descrierea produsului

Cichlid Lake Salt™ este un amestec de saruri special proiectat pentru a replica parametrii mediului natural al ciclidelor. Contine toate elementele necesare fiziologic, cum ar fi magneziu, calciu, sodiu, potassiu, si include microelemente, cum ar fi fier, aluminiu, si iod. Nu contine elemente daunatoare sau nedorite, cum ar fi nitrati, fosfati, arsenic, litiu sau cadmiu. Folositi aditional Seachem’s Cichlid Trace™ pentru a reface si mentine microelementele importante la fiecare schimb de apa.

Sizes: 250 g

De ce este diferit

American Cichlid Salt este proiectat astfel incat obtinerea apei de origine se obtine prin modificarea dozajelor si trebuie adaugate doar initial si la schimbul de apa.

Utilizare

dozaj pentru fiecare 110 L . SUD-AMERICAN: Folositi 2.5 g. CENTR-AMERICAN: Folositi 1.25 g (1/4 teaspoon). BUFFERING: Utilizati sarurile doar cand “porniti” acvariul sau la schimbul de apa. Pentru a doza la schimbul de apa, calculati doza in functie de cantitatea schimbata. Nu adaugati sare cand completati apa evaporata. Pentru cele mai bune rezultate, dizolvati in apa distilata/ osmoza.

Analiza garantata
Calciu (min)
15.0 %
Calciu (max)
17.0 %
Magneziu (min)
3.0 %
Potasiu (min)
6.0 %
Sodiu (min)
8.0 %
Sodiu (max)
10.0 %
Aluminiu (min)
0.90 mg
Iodina (min)
0.02 mg
Iron (min)
0.20 mg